Stam & Co is gespecialiseerd in de aanleg van inpandige netwerken voor telefonie en data, ongeacht het aantal aansluitpunten. De kwaliteit van het netwerk hangt in onze ogen nauw samen met de kwaliteit van de bekabelingsroute en de zorgvuldigheid van afwerken. Dit start pas na een gedegen ontwerp, waarna de meest complexe routes door het pand worden voorzien van eerste klas buis- of goottracés en bekabeling op maat. Of het nu gaat om installatie of onderhoud van de aansluiting van uw PC-, telefooninstallatie, DSL- of andersoortige breedbandverbinding, in alle gevallen is Stam & Co uw partner. Onze opdrachtgevers zijn onder andere bedrijven gespecialiseerd in beveiliging of camera toezicht of bedrijven die deze beveiliging in eigen hand uitvoeren.

Flexibiliteit heeft de hoogste prioriteit op deze afdeling: menig opdrachtgever is reeds enthousiast geraakt na de overname van bijvoorbeeld de telefooncentrale in het weekend. Op die manier kan men ongestoord overstappen op een nieuw systeem, bekabeld dan wel draadloos.

Ook heeft Stam & Co medewerkers in dienst welke installatie werk uitvoeren. Deze werkzaamheden ook op glasvezelgebied maar ook installatietechniek doen we al van 2013 voor RDW.

Uw partner in de ondergrondse infra
Neem contact op