Op glasvezelgebied is Stam & Co een begrip en heeft in de afgelopen jaren bewezen een goede partner te zijn voor diverse glasvezelprojecten. Inmiddels behoren diverse grote telecomproviders tot onze klantenkring. De activiteiten starten met de ondergrondse en inpandige infrastructuur en eindigen bij de uiteindelijke klantaansluitingen op plaatsen die variëren van meterkasten tot ultramodern door ons gebouwde brand- en toegangs-beveiligde computerruimtes.

Bij telecomprojecten komt Stam & Co doorgaans al in beeld bij het voorbereidingstraject. De engineering, het aanvragen van de vereiste vergunningen en het informeren van andere belanghebbenden zijn in handen van de vaste contactpersonen binnen Stam & Co. In 2017 hebben we het project Derde NET voor Liandon afgerond, waarin we de engineering, vergunningen en uitvoering hebben gefaciliteerd. Dit project zijn we in 2015 gestart.

Bij glasvezel is het niet alleen het product dat telt, maar zeker ook de manier van verwerken. Voor de hoogste kwaliteit lassen zet Stam & Co speciale montagewagens in met vakbekwame mensen en de meest geavanceerde glasvezelapparatuur. Op die manier zijn wij in staat de las pas weg te leggen als deze voldoet aan de norm die de opdrachtgever stelt. Hiervoor worden uitgebreide meetrapportages overlegd.

Op het gebied van Fiber-to-the-home heeft Stam & Co ook diverse projecten gerealiseerd en kunnen we onze kennis gebruiken voor nieuwe projecten. Nederland ‘verglaast’ in hoog tempo door bijvoorbeeld het nastreven van fiber-to-the-home. Providers koesteren hun strategie en hun eigen techniek. Stam & Co anticipeert daarop door voor geëigende systemen passende expertise in huis te hebben.

Lasverbinding van de glasvezel

Uw partner in de ondergrondse infra
Neem contact op