• Disclaimer

Alle informatie op de website van Stam&Co Infratechniek B.V. heeft een informatief karakter. Alhoewel Stam&Co Infratechniek B.V. getracht heeft om deze informatie zo volledig en accuraat mogelijk weer te geven, garandeert Stam&Co Infratechniek B.V. niet de juistheid, toepasselijkheid, betrouwbaarheid, tijdigheid of nauwkeurigheid van de informatie op de website. Stam&Co Infratechniek B.V. accepteert geen enkele aansprakelijkheid voor enige vorm van schade naar aanleiding van het gebruik van de website of de informatie die op de website beschikbaar is.

De inhoud van deze website is auteursrechtelijk beschermd en mag op geen enkele manier worden verveelvoudigd, gewijzigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie, elektronisch of op welke andere wijze dan ook, zonder dat Stam&Co Infratechniek B.V. voorafgaand schriftelijke toestemming heeft gegeven. Alle rechten zijn voorbehouden aan Stam&Co Infratechniek B.V.

Op deze website staan diverse links naar websites die niet van Stam&Co Infratechniek B.V. zijn. Stam&Co Infratechniek B.V. is niet verantwoordelijk voor de inhoud en het privacybeleid van andere websites.

Stam&Co Infratechniek B.V. behoudt zich het recht voor om deze gebruiksvoorwaarden te wijzigen.

CONTACT

Stam & Co Infratechniek B.V.
Diamantweg 10
1812RC Alkmaar

LOCATIE

Stam & Co Alkmaar

Hoofdkantoor

Alkmaar

Diamantweg 10