• Onze medewerkers

De sfeer bij Stam & Co kan je omschrijven als collegiaal, recht door zee, betrokken, nuchter en humorvol.
Aan de ene kant vragen we flexibiliteit van elkaar en aan de andere kant is het belangrijk om aan procedures vast te houden zodat we blijven focussen op veiligheid en kwaliteit. Zelfstandig de juiste beslissing kunnen nemen is dan ook een belangrijk onderdeel van het werk.

Hoe ervaren onze medewerkers Stam & Co?
Benieuwd naar de ervaringen van onze medewerkers? Lees hieronder hun verhalen:


Sebastiaan Peet, Monteur Laagspanning:

Ik ben via een bureau bij Stam & Co geplaatst en na een jaar in vaste dienst gekomen. Ik werk inmiddels 12 jaar bij Stam & Co. Mijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het monteren van laagspanning kabels, voor huisaansluitingen en nieuwe hoofdnetten. Maar ook graven, straten of het brengen van een haspel naar collega’s behoort tot de taken. De werkdagen zijn nooit hetzelfde. De ene dag ben je nieuwe huisaansluitingen aan het maken, en de volgende dag ben je een lasgat aan het graven voor een middenspanningsmof of ben je een aansluitkast van Liander aan het verwijderen. Het afwisselende werk maakt het leuk om bij Stam & Co te werken.Rene Wagenaar, Engineer:

Ik ben sinds juni 2000 werkzaam bij Stam & Co. Ik begon als freelance tekenaar toen de toenmalige tekenaar me vroeg  om mee te helpen achterstanden weg te werken (ik ken hem persoonlijk van o.a. de  voetbal vereniging).  Ik heb indertijd voor Stam & Co gekozen omdat ik het de leukste en afwisselendste keuze vond die ik op dat moment had. Wat ik ook een leuk aspect vond, was dat er hier meerdere oud collega’s werkten van het bedrijf waar ik eerder werkzaam was. Sinds 2012 werk ik als Engineer. De sfeer bij Stam & Co is meestal goed met prettige collega’s, er is veel te doen en ik voel me hier wel lekker op mijn plek.

Ik doe o.a. veel werk voor onze boormeester. Ik help hem met het voorontwerp van gestuurde boringen, verzamel gegevens voor hem, verzorg tekenwerk, heb contacten met vergunningsverleners, zet vergunningsaanvragen uit, of ZRO, en ik verzorg vaak het afrekenen van de voorbereidingskosten. Tijdens de uitvoering van de boringen ondersteun ik hem ook met diverse activiteiten om de uitvoering soepel te laten verlopen.

We doen niet alleen boringen, maar ook andere vormen van het kruisen van “obstakels “ vaak afhankelijk van de mogelijkheden buiten, en binnen de kaders van het beleid van de vergunningsverleners en andere belanghebbenden.

Veel van het bovenstaande werk komt via mij of de boormeester binnen van de engineers van Liander, maar ook via andere kanalen. Verder krijg ik veel andere opdrachtjes binnen van de engineers van Liander o.a. voor het maken proefsleuven, verkeersplannen, tracé verwerving, schouwen, tekenwerk, vergunningen, uitzetwerk tracé’s of trafo stations.  We noemen dit faciliteren, het helpen van de opdrachtgever met hun voorbereiding van de projecten die wij zelf uiteindelijk weer gaan uitvoeren. En ook help ik vaak werkvoorbereiders, uitvoerders met adviezen, of zoeken naar oplossingen zodat het werk weer door kan gaan bij een onvoorzien voorval.

CONTACT

Stam & Co Infratechniek B.V.
Diamantweg 10
1812RC Alkmaar

STAM-REGELS

Samen werken aan veiligheid
Tijd nemen voor veiligheid
Aanspreken op onveiligheid
Melden onveilige situaties

LOCATIES

Stam & Co Alkmaar

Hoofdkantoor

Alkmaar

Diamantweg 10

Projectlocatie

Amsterdam

Pier Afrika 8