• Over Stam & Co

STAM & CO

Al 70 jaar is Stam & Co actief als landelijk opererende aannemer in het ontwerp en de uitvoering van multidisciplinair ondergrondse kabel- en leidinginfrastructuur. Wij zijn de partner voor onze opdrachtgevers en eindgebruikers in energie- en telecombekabeling.

Stam & Co creëert een veilige, geschikte en gezonde werkomgeving in een open transparante cultuur voor al haar medewerkers, waarbij respect voor elkaar een belangrijke pijler is.

We stellen hoge eisen aan de deskundigheid van onze werknemers. Door bijscholing en ontwikkeling in hun vakdisciplines en veiligheid, borgen wij de kwaliteit in de uitvoering van het werk.

Stam & Co is met het hoofdkantoor gevestigd in Alkmaar en heeft een projectlocatie in Amsterdam.

Voor engineering, project- en omgevingsmanagement en uitvoering van de projecten in ondergrondse infrastructuur, is Stam & Co de partij die kennis en kunde inzet en in resultaat oplevert.

Ter ondersteuning aan het beleid heeft Stam & Co zich laten certificeren op basis van de ISO9001, VCA**, CKB, BRL 7000 (protocol 7001 & 7004), CO2 prestatieladder trede 5, ISO27001 en de Safety Culture Ladder (veiligheidsladder). Voor ProRail heeft Stam de erkenning Kabelaannemers en boorbedrijven categorie Spoorse kabels, Spoorse glasvezelkabels, Functievrij maken.

Hoofdkantoor Alkmaar

Uw partner in de ondergrondse infra

CONTACT

Stam & Co Infratechniek B.V.
Diamantweg 10
1812RC Alkmaar

STAM-REGELS

Samen werken aan veiligheid
Tijd nemen voor veiligheid
Aanspreken op onveiligheid
Melden onveilige situaties

LOCATIES

Stam & Co Alkmaar

Hoofdkantoor

Alkmaar

Diamantweg 10

Projectlocatie

Amsterdam

Keienbergweg 38