Stam & Co

Stam & Co is al ruim 65 jaar werkzaam in de ondergrondse infrastructuur en heeft zich de laatste jaren ontwikkeld  tot een landelijk opererende aannemer. Wij zijn de ontzorgende partner met alle know-how in eigen huis, zoals specialisten voor laag- en middenspanning elektra, lage Рen hogedruk gas, drink- en vuilwater, koper, cai en glasvezel, beveiliging en inpandige installaties.

Als moderne aannemer denken we aan de toekomst en stellen we steeds hogere eisen aan onszelf, onze kennis en kunde, en de werking van onze organisatie. Naast het uitvoeren van onze vakdisciplines focussen wij ons op verregaande expertise, een gelijkwaardige samenwerking, gecombineerde aanleg, omgevingsmanagement, een eigen engineeringsafdeling en veilig werken.

‘Onze missie is het actief realiseren van een betrouwbaar en voor iedereen toegankelijke infrastructuur. Deze infrastructuur is onmisbaar in de hedendaagse maatschappij en wordt vaak als vanzelfsprekend ervaren. Onze mensen werken hier elke dag hard aan en daar zijn wij met recht trots op.

Naast onze medewerkers zijn wij ook trots op onze klanten, leveranciers , zzp’ers en onderaannemers. Zonder onze relaties zouden we niet ruim 65 jaar bestaan!’

Uw partner in de ondergrondse infra
Neem contact op