• Over Stam & Co

STAM & CO

Al 70 jaar is Stam & Co actief als landelijk opererende aannemer in het ontwerp en de uitvoering van multidisciplinair ondergrondse kabel- en leidinginfrastructuur. Wij zijn de partner voor onze opdrachtgevers en eindgebruikers in energiekabeling. Stam & Co is met het hoofdkantoor gevestigd in Alkmaar.

Stam & Co is sinds januari 2022 onderdeel van Van Gelder. Van Gelder bestaat al meer dan 100 jaar. De werkmaatschappij Kabels-, Leidingen en Montagewerken is actief in hetzelfde marktsegment als Stam & Co.  Stam & Co  en Van Gelder passen als (oud) familiebedrijven goed bij elkaar. Met de overname van Stam & Co heeft Van Gelder KLM positie in Noord-Holland gekregen. Stam & Co blijft onder haar eigen naam actief. Door bundeling van de kennis van onze bedrijven kunnen we u nog beter van dienst zijn.

Voor engineering, project- en omgevingsmanagement en uitvoering van de projecten in ondergrondse infrastructuur, is Stam & Co de partij die kennis en kunde inzet en in resultaat oplevert. Stam & Co creëert een veilige, geschikte en gezonde werkomgeving in een open transparante cultuur voor al haar medewerkers, waarbij respect voor elkaar een belangrijke pijler is.We stellen hoge eisen aan de deskundigheid van onze werknemers. Door bijscholing en ontwikkeling in hun vakdisciplines en veiligheid, borgen wij de kwaliteit in de uitvoering van het werk.

Ter ondersteuning aan het beleid heeft Stam & Co zich laten certificeren op basis van de ISO9001, VCA**, CKB, BRL 7000 (protocol 7001 & 7004), CO2 prestatieladder trede 5, ISO27001 en de Safety Culture Ladder (veiligheidsladder).

Uw partner in de ondergrondse infra

NEEM CONTACT OP

CONTACT

Stam & Co Infratechniek B.V.
Diamantweg 10
1812RC Alkmaar

LOCATIE

Stam & Co Alkmaar

Hoofdkantoor

Alkmaar

Diamantweg 10