Stam & Co

Al ruim 65 jaar is Stam & Co actief als landelijk opererende aannemer in het ontwerp en de uitvoering van multidisciplinair ondergrondse kabel- en leidinginfrastructuur. Wij zijn de partner voor onze opdrachtgevers en eindgebruikers in energie- en telecombekabeling.

Stam & Co creƫert een veilige, geschikte en gezonde werkomgeving in een open transparante cultuur voor al haar medewerkers, waarbij respect voor elkaar een belangrijke pijler is.

We stellen hoge eisen aan de deskundigheid van onze werknemers. Door bijscholing en ontwikkeling in hun vakdisciplines en veiligheid, borgen wij de kwaliteit in de uitvoering van het werk.

Stam & Co is met het hoofdkantoor gevestigd in Alkmaar en heeft een projectlocatie in Amsterdam.

Voor engineering, project- en omgevingsmanagement en uitvoering van de projecten in ondergrondse infrastructuur, is Stam & Co de partij die kennis en kunde inzet en in resultaat oplevert.

Ter ondersteuning aan het beleid heeft Stam & Co zich laten certificeren op basis van de ISO9001, VCA**, CKB, BRL 7000 (protocol 7001 & 7004), CO2 prestatieladder trede 5 en de Safety Culture Ladder (veiligheidsladder).

Uw partner in de ondergrondse infra
Neem contact op