Stam & Co richt zich op het actief realiseren van een betrouwbaar en voor iedereen toegankelijke infrastructuur. Deze infrastructuur is onmisbaar in de hedendaagse maatschappij en wordt vaak als vanzelfsprekend ervaren. Onze medewerkers werken hier elke dag hard aan en daar zijn wij met recht trots op. Daarbij vormen onze missie en visie een belangrijke basis voor ons.

Missie
De kernactiviteit van Stam & Co bestaat uit de realisatie van onder- en bovengrondse technisch-infrastructurele en installatietechnische projecten. Onze kerndoelstelling is het leveren van een totaal pakket en daarmee ontzorgen van de klant tegen een concurrerende prijs met een resultaat dat het bestaansrecht van de discipline en onderneming waarborgt. Onze ambitie is om Stam & Co hierin te profileren als een totaal aannemer met oog voor veiligheid, kwaliteit, milieu, duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Visie
Stam & Co wil een toonaangevende multidisciplinaire onderneming zijn voor het realiseren van onder- en bovengrondse installatietechnische- en technische infra projecten. De doelstelling is het bereiken van een constante en langdurige relatie met onze bestaande en nieuwe klanten door middel van het verrichten van ontwerp (engineering), realisatie, beheer en onderhoud.

Uw partner in de ondergrondse infra
Neem contact op