De toekomst is nu

  • Integrale kennis binnen alle disciplines
  • Landelijk opererend
  • Opgeleide vakmensen en modern materieel
  • Eigen engineersafdeling
  • Klant – en servicegerichte mentaliteit
  • Focus op gecombineerde aanleg
  • Nauwe samenwerkingen met leveranciers, partners, belanghebbenden en (semi-) overheid

Wil jij jouw vakmanschap tonen in onze veelzijdige, collegiale en kennis gedreven organisatie? Kijk dan snel naar onze vacatures

Veelzijdig

Stam & Co is een allround aannemingsbedrijf van kabel- en leidingenwerken. Landelijk opererend, flexibel en veelzijdig. Met ruim 160 eigen medewerkers bestaat ons werkpakket van het civieltechnische deel tot montage van hoogwaardige glasvezelverbindingen en van telefonie en data tot uitgebreide beveiliging- en branddetectiesystemen en het installeren van slimme meters. Combinatiewerken, het in één arbeidsgang aanbrengen van kabels en leidingen, behoort ook tot de kerntaken. Juist in die veelzijdigheid ligt de kracht van Stam & Co.

Veiligheid
Eén van de speerpunten van Stam & Co is een opdrachtgever zonder zorgen. Naast flexibiliteit hechten wij daarom zeer veel belang aan het leveren van kwaliteit en veiligheid. Onze focus ligt op veilig (samen)werken voor onze klanten en opdrachtgevers. Daarbij krijg je de ruimte om het beste resultaat te bereiken.

Opleiden
Wij hebben vakbekwame medewerkers in huis die mede door onze certificering in permanente bijscholingstrajecten zitten, afgestemd op de huidige technieken. Met behulp van ons eigen opleidingslokaal bereiden we onze eigen medewerkers en leerlingen voor op praktijkopdrachten voor opleidingen op niveau 2 (VP) en niveau 3 (AVP) met betrekking tot gas en elektra (VIAG en BEI).

Belangrijke competenties
Samenwerken, verantwoordelijkheid geven en nemen, resultaatgerichtheid en VGM aspecten zijn vaste competenties waar wij medewerkers op beoordelen. Onze kernwaarden zijn respect, open en eerlijk met elkaar omgaan en onderling vertrouwen.

Solliciteren
Zoek jij zelfstandigheid in jouw functie en deskundige collega’s die, net als jij, om kunnen gaan met wisselende taken en omstandigheden? Solliciteer dan op één van onze vacatures!

Uw partner in de ondergrondse infra
Neem contact op