Leerlingen

Stam & Co heeft een jarenlange ervaring met het begeleiden van leerling monteurs naar niveau 2 (VP) en niveau 3 (AVP). Wil je het beste uit jezelf halen en veel ervaring opdoen? Start dan als leerling bij Stam & Co! Wij begeleiden als leerbedrijf leerlingen voor de opleidingen Gas/Water, Laagspanning en Middenspanning.

Praktijkbegeleider
Onze praktijkbegeleider zorgt voor de overall begeleiding zodat je de juiste werkervaring opdoet tijdens jouw BBL-opleiding. Hij onderhoudt het contact met school, zorgt voor beoordelingen en plant jouw inzet in zodat je ervaring opdoet op diverse onderdelen. Door 1 tot 2 keer per 3 weken persoonlijk langs te komen, speelt hij een belangrijke rol in de begeleiding en (mentale) ondersteuning.

Werkplekbegeleiding
Nadat onze praktijkbegeleider jou heeft ingepland, gaan onze werkplekbegeleiders vervolgens jou op de werkplek begeleiden zodat je werkt aan het toepassen van opgedane kennis en vakmanschap . Zij leren jou hoe je iets moet installeren en zien toe op jouw veiligheid.

Zelfstandigheid
Door de begeleiding bij Stam & Co word je klaargestoomd om na de opleiding zelfstandig te kunnen werken. En die zelfstandigheid wordt zowel gevraagd als gewaardeerd bij ons. We werken samen met het SPG, Installatiewerk en Step2Work. Na het succesvol afronden van jouw opleiding bestaat de mogelijkheid om in dienst te treden bij Stam & Co.

Uw partner in de ondergrondse infra
Neem contact op